BOSS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 366 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boss Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 0:23 Heel slecht!! Het smaakte ook totaal niet vers, vooral de rijst was super droog. Ik zou hier nooit meer bestellen. Ik had super trek in sushi, maar naar 3 happen is alles helaas in de vuilnisbak beland. Echt super zonde!!
25 jan 2023 om 2:02 Bezorging duurde anderhalf uur terwijl ik niet eens een kilometer van het restaurant woon, eten was wel warm en lekker
18 jan 2023 om 20:48 Super top heerlijk!
17 jan 2023 om 19:46 Altijdbl goed
15 jan 2023 om 19:39 ben niet gewend maar me warme gerechten waren echt helemaal koud. zonde voorheen altijd goed geweest
1 jan 2023 om 20:51 Prima
1 jan 2023 om 19:24 Helaas niet lekker. Ook hier gaat kwantiteit (wat eigenlijk ook niet opgaat) boven kwaliteit die bedroevend was. Jammer!
25 dec 2022 om 7:52 Snelle bezorging en heerlijk eten!
23 dec 2022 om 22:18 Sushi van een Box is kleiner dan los bestelde sushi maar zeker lekker.
20 dec 2022 om 21:15 Eten was koud Bezorging duurde lang
19 dec 2022 om 11:38 Top
1 dec 2022 om 20:29 Heerlijk as always